Ιβάνοβιτς: «Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, ηγέτης ο Σπανούλης»
Ο προπονητής της Μπασκόνια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και υποκλίθηκε στον Βασίλη Σπανούλη.
Ως μια πολύ δυνατή και πλήρης ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπασκόνια, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΣΕΦ (30/1, 21:00) για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παίζει πολύ επιθετικά το τελευταίο διάστημα και υποκλίθηκε στον σπουδαίο Βασίλη Σπανούλη.
Ο προπονητής της βάσκικης ομάδας χαρακτήρισε τον έμπειρο γκαρντ ως τον ηγέτη του Ολυμπιακού και επισήμανε ότι παρά την ηλικία του, μπορεί ακόμα να κρίνει έναν αγώνα.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που τελευταία παίζει καλά.
Έχει αλλάξει προπονητή και διαθέτει σημαντικούς παίκτες, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Ο Σπανούλης παραμένει ο ηγέτης της ομάδας και παρά την ηλικία του είναι ένας καλός παίκτης που μπορεί να κρίνει έναν αγώνα.
Ο Ολυμπιακός είναι μια πλήρης ομάδα, πολύ δυνατή, με λύσεις σε όλες τις θέσεις και εσχάτως παίζει πολύ επιθετικά στην άμυνα.
Εμείς από την πλευρά μας έχουμε απουσίες και πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά ο στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».
- Κούβα: Αγνοούνται 2 ιστιοφόρα και το πλήρωμά τους που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια
- ΗΠΑ: Για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια ρώσοι κοινοβουλευτικοί συναντώνται με αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον
- Αυστραλία: Κυκλώνας προκαλεί διακοπή λειτουργίας σε δυο από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ΥΦΑ στον κόσμο
- Βουλγαρία: Από τις λίγες χώρες παγκοσμίως με δημόσια κυρίαρχη τεχνητή νοημοσύνη δωρεάν για τους πολίτες της
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως θα καταβληθεί η μισθοδοσία για το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM
