Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι θα κινηθούν νομικά κατά των μελών της ΕΕΑ που έκαναν τη δουλειά τους και συνεχίζουν να παριστάνουν τους αδικημένους
Συνεχίζουν να πουλάνε τρέλα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και δεν αναγνωρίζουν το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Ο νέος ισχυρισμός τους είναι ότι θα κινηθούν νομικά κατά των κ.κ. Τζουλάκη, Αρκούδη και Φαραντούρη, προκειμένου – όπως λένε- να τους αναγκάσουν να λογοδοτήσουν στα δικαστήρια.
Σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους», τα τρία μέλη της ΕΕΑ θα πρέπει να αποδείξουν στη Δικαιοσύνη ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και να την τεκμηριώσουν στη δίκη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!