
Πρόεδρος Εταιρείας Λοιμώξεων: Κάποια στιγμή θα έχουμε κρούσμα κοροναϊού στην Eλλάδα
Για την εξάπλωση του κοροναϊού και την πιθανότητα εμφάνισής του και στη χώρας μας μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας Λοιμώξεων Παναγιώτης Γαργαλιάνος
Για την εξάπλωση του κοροναϊού και την πιθανότητα εμφάνισής του και στη χώρας μας μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας Λοιμώξεων Παναγιώτης Γαργαλιάνος.
«Τα συμπτώματα του κοροναϊού είναι ίδια με αυτά του κοινού κρυολογήματος» ανέφερε ο κ. Γαργαλιάνος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και συνέχισε: «Η διαφορά είναι ότι σε χρονικό διάστημα 4-5 ημερών ο βήχας δεν υποχωρεί, αρχίζει η δύσπνοια και οι ασθενείς οδηγούνται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».
Ο ίδιος σημείωσε πως δεν γνωρίζουμε το πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση και η εκτίμηση κινδύνου που θα έκανε εκείνος για την Ελλάδα είναι πως κάποια στιγμή θα έρθει και στη χώρα μας, αλλά στην παρούσα φάση δεν έχουμε ευτυχώς δεδομένα. «Κάποια στιγμή θα έρθει κάποιο περιστατικό», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαργαλιάνος.
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»
- «Γιατί μας αντιπαθούν στη Μέση Ανατολή;» – Η ιστορική απάντηση του Κένεντι που ξέχασαν όλοι οι πρόεδροι
- Ώρα για «θεσμικές απαντήσεις» από την Κοβέσι – Τι θα συζητήσει με τον Γ. Φλωρίδη






