Γερμανοί Πράσινοι : Με τιμωρία μοιάζει η απουσία της Ελλάδας από τη Διάσκεψη για τη Λιβύη
«Νομίζω ότι αυτό είναι στ’ αλήθεια λάθος» τόνισε η επικεφαλής του κόμματος των γερμανών Πρασίνων Ανναλένα Μπέρμποκ για την απουσία της Ελλάδας και της Τυνησίας από τη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη.
Η επικεφαλής του κόμματος των Πρασίνων Ανναλένα Μπέρμποκ στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ελλάδα και η Τυνησία δεν προσκλήθηκαν στη διεθνή σύνοδο του Βερολίνου για τη Λιβύη.
«Είναι λάθος»
«Νομίζω ότι αυτό είναι στ’ αλήθεια λάθος», σημείωσε η Μπέρμποκ σε συνέντευξή της στο δημόσιο περιφερειακό δίκτυο Südwestrundfunk (SWR).
Κατά την αρχηγό των Πρασίνων, ειδικά «η Τυνησία, ως γειτονική χώρα, συμπεριφέρεται με εποικοδομητικό τρόπο».
«Σαν τιμωρία»
Η θέση της Μπέρμποκ είναι ότι η Ελλάδα και η Τυνησία, χώρες «οι οποίες δεν κλιμακώνουν την ένταση και αγωνίζονται για την ειρήνη», με αυτήν την απόφαση του Βερολίνου φαίνεται σαν «στην πραγματικότητα (να) τιμωρούνται» για τη στάση τους.
Πηγή: ΑΠΕ
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442