
Η πρώτη μέρα του Μιναμίνο στην Λίβερπουλ
Ο Τακούμι Μιναμίνο είχε την πρώτη του συνάντηση με τον Γιούργκεν Κλοπ και τους νέους του συμπαίκτες στη Λίβερπουλ, μία μέρα πριν την επισημοποίηση της μεταγραφής του στους «κόκκινους».
Την Τετάρτη (1/1) θα γίνει και επίσημα η μεταγραφή του Τακούμι Μιναμίνο στη Λίβερπουλ, αλλά ο 24χρονος επιθετικός πήγε μία μέρα νωρίτερα στο Μέλγουντ.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, είχε μία πρώτη συνάντηση με τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες του στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.
Η Λίβερπουλ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο twitter ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού με την άφιξη του Μιναμίνο στο Μέλγουντ και τη συνάντηση με τους Μανέ, Τσάμπερλεϊν και Σακίρι.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Μιναμίνο έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2024 και σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα το κόστος της μεταγραφής ανήλθε στα 8 εκατ. ευρώ.
First day at Melwood for @takumina0116 👋 pic.twitter.com/UIJtPRId2i
— Liverpool FC (@LFC) December 31, 2019
- Sani Men: Ισχυρά, όπως εσύ!
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Έργο προστασίας και ανάδειξης του Mon Repos
- Δένδιας: Είμαστε βέβαιοι ότι το drone είναι ουκρανικό – Πρόκειται για εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα
- Ηλιούπολη: Έπεσαν στο κενό από ταράτσα εξαώροφης πολυκατοικίας δύο 17χρονες
- Eurovision 2026: Η γιορτή των 70 χρόνων στη σκιά του μποϊκοτάζ για το Ισραήλ

