Έναν μίνι απολογισμό για το 2019 που φεύγει έκανε ο Ούγκο Σόουζα.
Ο αμυντικός του Αρη, ο οποίος σε λίγες ημέρες συμπληρώνει τρία χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με ανάρτησή του στα social media λίγο πριν φύγει το 2019, τόνισε ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ίδιο, αλλά την αφήνει πίσω του και είναι έτοιμος για το 2020!
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τη νέα χρονιά ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα είναι πιο δυνατοί και θα δουλέψουν σκληρότερα για να πετύχουν ακόμα υψηλότερους στόχους.
Συγκεκριμένα, ο άσος του Αρη συνόδευσε τις φωτογραφίες που ανέβασε με το εξής μήνυμα: «Άλλος ένας χρόνος τελειώνει και το 2019 ήταν πολύ δύσκολο για εμένα για πολλούς διαφορετικούς λόγους, αλλά τώρα είναι η ώρα να αφήσουμε τις δύσκολες στιγμές πίσω, να μείνουμε υγιείς, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και με περισσότερη αυτοπεποίθηση να πετύχουμε τους υψηλότερους στόχους μας. Είμαι έτοιμος για το 2020. Πάμε».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.