Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Ταϊρίς Ράις
Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν αλλάζει γνώμη. Ο Ράις θα κρεμάσει τα παπούτσια του και… δεν ακούει κανέναν
Από χθες το βράδυ είχε ανοίξει η συζήτηση (ο ίδιος την άνοιξε, δηλαδή) περί αποχώρησης του Ταϊρίς Ράις από την ενεργό δράση.
Όλα ξεκίνησαν από συνέντευξη που έδωσε στην «Boston Herald», βάζοντας πάνω απ’ όλα τις ανάγκες του γιου του, στον οποίο -όπως δήλωσε- θέλει να αφιερώσει όλο τον χρόνο και την προσοχή του. Όπως ήταν λογικό, στο άκουσμα της είδησης προέκυψαν διάφορες αντιδράσεις.
Μεταξύ αυτών κι ο γνωστός μας από τη θητεία του σε διάφορες ελληνικές ομάδες (μεταξύ αυτών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) Ντιόντε Κρίστμας, ο οποίος προσπάθησε να τον μεταπείσει. Του ζήτησε να σταματήσει να συζητά τα περί αποχώρησης, υπερτονίζοντας ότι έχει άλλα τρία χρόνια ποιοτικού μπάσκετ μπροστά του. Μάταιος κόπος.
Ο ίδιος ο Ράις του… έκοψε τη φόρα, γράφοντας στη μεταξύ τους συνομιλία ότι «έχει τελειώσει». Η απόφαση είναι ειλημμένη, ο Ράις κρεμά τα παπούτσια του κι αυτή θα είναι -κατά τα φαινόμενα- η τελευταία χρονιά που τον βλέπουμε σε ευρωπαϊκά (και δη ελληνικά) παρκέ.
Η αγάπη για τον γιο, υπερνικά (κι έτσι πρέπει να γίνεται) την αγάπη για το άθλημα. Ο Αμερικανός μοιάζει να είναι απολύτως συνειδητοποιημένος για το τι κάνει και τι θα κάνει.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

