Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Γενάρης
Σε ηλικία 73 ετών.
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 73 ετών τα ξημερώματα της Δευτέρας ο γνωστός δημοσιογράφος, Κώστας Γενάρης, ο οποίος επί σειρά ετών είχε εργαστεί στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, ενώ είχε διατελέσει και ανταποκριτής της ΕΡΤ.
Ο Κώστας Γενάρης έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή τα μεσάνυχτα έπειτα από καρδιακό επεισόδιο το οποίο υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύζυγό του.
Σύμφωνα με το sigmalive.com, η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα


