Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέξας : Η στιγμή που άνδρας ανοίγει πυρ σε εκκλησία - Δύο νεκροί

Τέξας : Η στιγμή που άνδρας ανοίγει πυρ σε εκκλησία – Δύο νεκροί

Ένας άνθρωπος πέθανε στο σημείο των πυροβολισμών στο Τέξας και άλλος ένας καθ' οδόν προς το νοσοκομείο, σύμφωνα με την εφημερίδα Dallas Morning News που επικαλείται εκπρόσωπο των τοπικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τρίτος είναι σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο απολογισμός του περιστατικού με πυροβολισμούς σε εκκλησία σε προάστιο του Φορτ Γουόρθ, στο Τέξας.

Ένας άνθρωπος πέθανε στο σημείο των πυροβολισμών και άλλος ένας καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, σύμφωνα με την εφημερίδα Dallas Morning News που επικαλείται εκπρόσωπο των τοπικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Οι αρχές έσπευσαν στο Γουάιτ Σέτλμεντ, ένα βορειοδυτικό προάστιο του Φορτ Γουόρθ, όπου βρίσκεται η Εκκλησία του Χριστού Γουέστ Φρίγουεϊ, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Φορτ Γουόρθ εξέδωσε ειδοποίηση για «ενεργή απειλή» γύρω στις 11.30 π.μ. τοπική ώρα (19:30 ώρα Ελλάδας) και συνέδραμε τις επιχειρήσεις επί τόπου.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό του δικτύου CBS πως ένας άνδρας που κρατούσε όπλο πλησίασε έναν βοηθό ιερέα την ώρα της Θείας Κοινωνίας και άνοιξε πυρ προτού πυροβοληθεί από κάποιον που παρακολουθούσε τη λειτουργία.

Οι αρχές πιστεύουν πως ο επιτιθέμενος είναι μεταξύ των τριών ανθρώπων που έχουν πυροβοληθεί αλλά δεν είναι γνωστό αν έχει σκοτωθεί ή αν έχει τραυματιστεί, σύμφωνα με το CBS 11.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς καταγράφηκε σε βίντεο καθώς η λειτουργία μεταδιδόταν απευθείας από το YouTube, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News.

Βίντεο – σοκ

Μάλιστα, χρήστες στο Twitter έχουν δώσει στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο, στο οποίο διακρίνεται ο δράστης να έχει εισέλθει στο ναό και να βάλλει κατά του πλήθους.

Τότε, κάποιους από τους παρευρισκόμενους φαίνεται να βγάζει πιστόλι από το παντελόνι του και να πυροβολεί εναντίον του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024