Αση Μπήλιου: Οι καλύτερες ημερομηνίες για να παντρευτείτε το 2020
Η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου δίνει τις ιδανικές ημερομηνίες για γάμο μέσα στη νέα χρονιά
Το 2020 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά αστρολογικά, καθώς θα υπάρξει ανάδρομος Ερμής, αλλά και ανάδρομη Αφροδίτη και ανάδρομος Άρη.
Επομένως, θα είναι περιορισμένες οι ημερομηνίες που θα είναι ευνοϊκές για την τέλεση ενός γάμου.
Η γνωστή αστρολόγος Αση Μπήλιου έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram τις καλύτερες ημερομηνίες για να παντρευτεί ένα ζευγάρι μέσα στο 2020.
Απ’ ό,τι φαίνεται κάποιοι μήνες δεν είναι ευνοϊκοι για την τέλεση ενός γάμου μέσα στο 2020.
«Ημερομηνίες γάμου 2020 ❖ 14, 18, 19 και 29 Ιανουαρίου ❖ 2, 3 και 4 Φεβρουαρίου ❖ 13, 27, 28 και 29 Μαρτίου ❖ 3, 11, 12 (έως την 1μμ) και 26 Απριλίου ❖ 2, 3, 5 και 11 Μαΐου ❖ 15 (έως 6μμ), 21 και 29 Ιουλίου ❖ 4, 8, 13, 18, 23 (έως την 1μμ) και 27 (μετά τις 8μμ) Αυγούστου ❖ 7 Σεπτεμβρίου ❖ 14, 24 (μετά τις 6μμ) και 28 Νοεμβρίου ❖ 4, 5 (έως τις 5μμ), 18 και 24 (έως τις 8μμ) Δεκεμβρίου» σημείωσε η Αση Μπήλιου στο προφίλ της.
Απ΄ ότι φαίνεται ο Ιούνιος και ο Οκτώβριος δεν είναι οι ευνοϊκοί μήνες για να παντρευτεί κάποιος το 2020.
Το 2020 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά αστρολογικά, καθώς θα υπάρξει ανάδρομος Ερμής, αλλά και ανάδρομη Αφροδίτη και ανάδρομος Άρη.
Έτσι, θα είναι περιορισμένες οι ημερομηνίες που θα είναι ευνοϊκές για την τέλεση ενός γάμου.
Τον Ιούνιο θα υπάρχει ανάδρομος Ερμής και ανάδρομη Αφροδίτη, οπότε δεν είναι μια θετική περίοδος για γάμους. Επίσης ο Οκτώβριος δεν προτείνεται σαν «γαμήλιος μήνας» γιατί υπάρχει ανάδρομος Άρης.
- Μέση Ανατολή: Αύξηση κατά 20% στις τιμές των καυσίμων ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Πακιστάν
- Ιράν: «Εχουν σκοτωθεί 180 παιδιά από τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ» ανάμεσα σε «τουλάχιστον 1.332 αμάχους»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»


