Εθνική Οδός : Ασυνείδητοι οδηγοί έκλεισαν τη ΛΕΑ και έχει κολλήσει ασθενοφόρο
Απίστευτες εικόνες λόγω της χιονόπτωσης στο ύψος των Αφιδνών - Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί και «κολλημένο» ασθενοφόρο
Απίστευτες εικόνες εκτυλίσσονται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Αφιδνών, όπου η έντονη χιονόπτωση προκάλεσαν το κλείσιμο του δρόμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος διοδίων στις Αφίδνες και στα δύο ρεύματα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων.
Στο μεταξύ, ασυνείδητοι οδηγοί έχουν κλείσει τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), στο ρεύμα προς Λαμία, λίγο πριν τα διόδια των Αφιδνών, με αποτέλεσμα να έχει κολλήσει ένα ασθενοφόρο.
- Kινητοποίηση φοιτητών έξω από το υπουργείο Παιδείας για το άρθρο 16
- Μαξίμου: Με αμηχανία απέναντι στην κριτική Καραμανλή – Σαμαρά, αναμετριέται με τη «λαϊκή ψυχή» της παράταξης
- Πόσο ασφαλείς νιώθουν οι Ευρωπαίοι στο διαδίκτυο; – Η μάχη για τα προσωπικά δεδομένα
- Κουαμέ: Η παραλίγο μεταγραφή στην Ίντερ, ο τελικός με τον Ολυμπιακό και οι τραυματισμοί που τον «φρέναραν»
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Η διαδρομή των εκατομμυρίων και το ακίνητο στον Αγ. Στέφανο
- Χρόνια αφότου κατάπιε ένα άστρο, αυτή η μαύρη τρύπα συνεχίζει να ρεύεται


