Ο Τραμπ σκοπεύει να παραστεί στο ετήσιο οικονομικό Φόρουμ του Νταβός
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να παραστεί στο ετήσιο οικονομικό Φόρουμ του Νταβός τον Ιανουάριο, ανέφερε σήμερα πηγή ενήμερη με το θέμα.
Ο Τραμπ χρειάστηκε να ακυρώσει τα σχέδιά του να δώσει το παρών στην ετήσια συνάθροιση των ηγετών της διεθνούς οικονομικής κοινότητας φέτος εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των κυβερνητικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ. Παρέστη στο Φόρουμ του Νταβός το 2018.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο χιονοδρομικό θέρετρο της Ελβετίας έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 21ης-24ης Ιανουαρίου. Δεν έχει αποσαφηνιστεί το χρονοδιάγραμμα της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου.
Το Νταβός ενδέχεται να είναι ένας από τους λιγοστούς προορισμούς στο εξωτερικό, στους οποίους θα ταξιδέψει ο Τραμπ το 2020, καθώς ο Ρεπουμπλικανός σκοπεύει να επικεντρωθεί στην προεκλογική εκστρατεία για την επανεκλογή του ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου του 2020.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών
- Αιτωλοακαρνανία: Ποιος ήταν ο 50χρονος που δολοφονήθηκε – Το παρελθόν δράστη και θύματος
- Το Ιράκ κατέλαβε αεροπορική βάση μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ
- Κασσελάκης κατά Τραμπ: Σήμερα η Γροιλανδία, αύριο τι;
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 0-0: Μπλόκο των «Reds στην πρωτοπόρο της Premier League! (vid)


