Κρήτη : Στην εντατική 17 μηνών κοριτσάκι που στραβοκατάπιε
Ώρες αγωνίας για τους γονείς ενός κοριτσιού 17 μηνών από το Ηράκλειο στην Κρήτη, το οποίο δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή καθώς στραβοκατάπιε την ώρα που έτρωγε
Ώρες αγωνίας για τους γονείς ενός κοριτσιού 17 μηνών από το Ηράκλειο στην Κρήτη, το οποίο δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή καθώς στραβοκατάπιε την ώρα που έτρωγε.
Το παιδί, σύμφωνα με το cretapost.gr, μεταφέρθηκε αμέσως από τους γονείς του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο που εκείνη την ώρα εφημέρευε.
Εκεί διασωληνώθηκε και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, στο οποίο μίλησε ο διοικητής του ΠαΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος, το 17μηνών κοριτσάκι νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ παίδων.
Το παιδί είναι διασωληνωμένο και βρίσκεται σε καταστολή.
- Άσκηση: 8 λεπτά είναι αρκετά για να «εξαφανίσεις» τον πόνο στη μέση
- Κατασκοπεία: Σήμερα απολογείται στο Αεροδικείο ο 54χρονος σμήναρχος
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πώς θα φορολογηθούν φέτος τα μπλοκάκια – Τι να προσέξετε
- Η ανεξήγητη, επίμονη εναντίωση της κυβέρνησης στον εμβολιασμό και τα 17.000.000 αιγοπρόβατα «φαντάσματα»
- Συνταγή: Μοσχαρίσια κεφτεδάκια με σάλτσα σόγιας, μουστάρδας και ζωμού λαχανικών
- Ρωσία: Θα χρειαστεί εγγυήσεις ασφαλείας για να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία

