«Διαβολόρεμα» : Εδώ θα χτιστεί η νέα Μόρια
Θα φιλοξενεί έως 7.000 μετανάστες
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να κατασκευάζεται η νέα δομή στη Μυτιλήνη, που θα αντικαταστήσει τη δομή στη Μόρια.
Οι εργασίες θα αρχίσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα για την κατασκευή της νέας κλειστής δομής, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 7.000 άτομα.
Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, αρμόδιος για το συντονισμό στο θέμα του μεταναστευτικού, Αλκιβιάδης Στεφανής σε συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και με τους δημάρχους Μυτιλήνης.
Η περιοχή λέγεται «Διαβολόρεμα», είναι στον δρόμο που οδηγεί από τη Μυτιλήνη στην Καλλονή, μέσα σε δασική έκταση και ανάμεσα σε μια μεγάλη αντιπυρική ζώνη.
Στόχος, όπως αναφέρει το Star, είναι η νέα «Μόρια» να είναι έτοιμη και σε πλήρη λειτουργία τον Ιούνιο του 2020.
- Βουλή: Οι πρώτες κόντρες για τον προϋπολογισμό – Πιερρακάκης και Φάμελλος αντάλλαξαν «πυρά»
- Βουλγαρία: Το κοινοβούλιο αποδέχθηκε την παραίτηση της κυβέρνησης του Ρόσεν Ζελιάσκοφ
- Εορταστικό ωράριο: Ποια καταστήματα δεν θα ανοίξουν την Κυριακή 14/12
- Τα «βρήκαν» Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Μπράιτον ο Αιγύπτιος
- Ουκρανία: Να σταματήσουν οι επιθέσεις σε πλοία και ενεργειακές υποδομές, ζητά η Τουρκία – Τι μετέφερε το πλοίο
- Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε 24 ώρες στη Γάζα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά που πέθαναν από υποθερμία



