
Μήτογλου: «Μας εμπνέει ο Πιτίνο, ανυπομονούμε για τον Ολυμπιακό»
Ανυπόμονος για το ντέρμπι «αιωνίων» εμφανίστηκε ο Ντίνος Μήτογλου σε δηλώσεις του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ρικ Πιτίνο.
Ο Ντίνος Μήτογλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ μιλώντας για το ντέρμπι που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό για την Euroleague.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ρικ Πιτίνο τονίζοντας πως ο 67χρονος τεχνικό ξέρει να εμπνέει εκείνον και τους συμπαίκτες του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μήτογλου:
«Ερχόμαστε από πολύ καλές νίκες, παίζουμε καλά και έχουμε την αύρα του προπονητή. Ξέρουμε την φιλοσοφία του από πέρσι, οι καινούργιοι προσπαθούν να τον μάθουν. Μας δίνει ξεχωριστή δύναμη ο κόουτς. Έχουμε περισσότερο ταλέντο φέτος επιθετικά και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο μας».
Για τον Ρικ Πιτίνο: «Έχει εμπειρία, ξέρει να μας εμπνέει. Κάθε φορά έχει να μας πει μια διαφορετική ιστορία από την πορεία του, μέσω της οποία θέλει να περάσει το μήνυμά του».
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Μεγάλο ντέρμπι. Το περιμένουμε όλοι πώς και πώς. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, πρέπει να διαβάσουμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να τα καταφέρουμε».
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
- Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός στην παραλία Γαλάζια Λίμνη
- Εισαγγελική παρέμβαση για την αίθουσα της δίκης των Τεμπών





