Σοκ: Νεκρή στα 38 της παίκτρια μουσικού ριάλιτι
Η είδηση του θανάτου της κάνει τον γύρο του Διαδικτύου
Η Ariel Burdett, που διαγωνίσθηκε στο βρετανικό X-Factor το 2008, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, πέθανε σε ηλικία 38 ετών, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Ο τσακωμός της με τους κριτές είχε μείνει στη ιστορία.
Η είδηση του θανάτου της, έγινε γνωστή από τον λογαριασμού του Facebook ενός φίλου της, σύμφωνα με τη Daily Mail.
BREAKING X Factor’s Ariel Burdett died at home earlier this month as friends pay tributehttps://t.co/COdXl6i144 pic.twitter.com/DOaVY3w5XL
— Mirror Breaking News (@MirrorBreaking_) November 26, 2019
To βίντεο με την οντισιόν της στο YouTube έχει εκατομμύρια προβολές.
Η Ariel ήταν αποφασισμένη να στρέψει την προσοχή πάνω της, όταν μπαίνοντας στο δωμάτιο με τους κριτές πέταξε τον αριθμό διαγωνιζομένου που φορούσε στο μπλουζάκι της και φώναξε «είμαι άνθρωπος, όχι αριθμός».
Ακούγοντας την ερμηνεία της, ο Σίμον Κόουλ, γνωστός κριτής του παιχνιδιού, δήλωσε ότι «αυτό που άκουσα ήταν ένας εφιάλτης».
Η 38χρονη προσπάθησε να εξηγήσει ότι η ιδέα πίσω από την ερμηνεία της ήταν να φανεί το διαφορετικό στυλ της, αλλά εκείνος απάντησε «δεν με νοιάζει». Ένας άλλος κριτής της είπε ότι είναι τρομακτική.
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο




