Οι Μπακς επικράτησαν και των Τζαζ με 122-118 κι έφτασαν τις 8 σερί νίκες με κορυφαίο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ και MVP της περσινής σεζόν στο ΝΒΑ ήταν απλά απολαυστικός και οδήγησε τα ελάφια σε μια ακόμα νίκη, πραγματοποιώντας εξωγήινη εμφάνιση.
Συγκεκριμένα, ο Greek Freak ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 50 πόντους με 14/23 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 13/19 βολές, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και κανένα λάθος (!) σε 39 λεπτά συμμετοχής!
Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά στην καριέρα του που πέτυχε πάνω από 50 πόντους και για τρεις πόντους δεν ξεπέρασε το ρεκόρ καριέρας του που είναι οι 52 πόντοι.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Τεράστιο βήμα για την επάνοδό του στα «σαλόνια» της Super League έκανε ο Ηρακλής, καθώς αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 50', επικράτησε 1-0 στο Βόλο της Νίκης και απέκτησε διαφορά 7 βαθμών από τη 2η θέση!
Τα πράγματα δεν πάνε όπως θα επιθυμούσε ο διεθνής άσος και ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη από το Μπερναμπέου είναι κάτι παραπάνω από πιθανό