Οι Μπακς επικράτησαν και των Τζαζ με 122-118 κι έφτασαν τις 8 σερί νίκες με κορυφαίο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ και MVP της περσινής σεζόν στο ΝΒΑ ήταν απλά απολαυστικός και οδήγησε τα ελάφια σε μια ακόμα νίκη, πραγματοποιώντας εξωγήινη εμφάνιση.
Συγκεκριμένα, ο Greek Freak ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 50 πόντους με 14/23 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 13/19 βολές, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και κανένα λάθος (!) σε 39 λεπτά συμμετοχής!
Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά στην καριέρα του που πέτυχε πάνω από 50 πόντους και για τρεις πόντους δεν ξεπέρασε το ρεκόρ καριέρας του που είναι οι 52 πόντοι.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η διεθνής ομοσπονδία πυγμαχίας, με την έγκριση της ΔΟΕ, επεκτείνει τους ελέγχους σε όλες τις κατηγορίες, επικαλούμενη λόγους ασφάλειας και αγωνιστικής ισονομίας.