Επίθεση σκύλου σε 9χρονο : Ελεύθεροι αφέθηκαν πατέρας και γιος
Ελεύθεροι αφέθηκαν πατέρας και γιος, οι οποίοι συνελήφθησαν για την επίθεση που δέχθηκε 9χρονο αγοράκι από σκυλιά, ράτσας Cane Corso (κάνε κόρσο), στην πόλη των Σερρών
Ελεύθεροι αφέθηκαν πατέρας και γιος, οι οποίοι συνελήφθησαν για την επίθεση που δέχθηκε 9χρονο αγοράκι από σκυλιά, ράτσας Cane Corso (κάνε κόρσο), στην πόλη των Σερρών.
Με προφορική εντολή, ο εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερους ορίζοντας ρητή δικάσιμο, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί η δικογραφία με την προσθήκη καταθέσεων, κτηνιατρικών εξετάσεων κ.ά.
Παράλληλα, επιβλήθηκαν εις βάρος τους οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις που συνδέονται με τη (μη) τήρηση των όρων φύλαξης των ζώων και τις προκληθείσες σωματικές βλάβες.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία, ύστερα από μήνυση για σωματική βλάβη από αμέλεια, που κατέθεσε εναντίον τους η μητέρα του 9χρονου.
Ο 49χρονος πατέρας φέρεται ως ιδιοκτήτης των τριών σκύλων, ενώ ο 24χρονος γιος του φαίνεται πως ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα του κτήματος απ’ όπου βγήκαν τα σωματώδη ζώα.
Στο μεταξύ, το αγοράκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. “Το παιδί είναι σε καλή κατάσταση. Φέρει θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στα πόδια. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και εκτιμούμε ότι θα βγει γρήγορα” ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσος Ματάκος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Greece Tourism Wages to Rise 12% in Two Years Under New Agreement
- Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπόντο Γκλιμτ 5-0: Απίστευτη πρόκριση με ανατροπή για τα «λιοντάρια»
- Spotify: Όλα δείχνουν ότι θα αποκτήσει μια λειτουργία που οι χρήστες περιμένουν εδώ και 15 χρόνια
- Με Καραλή και Τεντόγλου η Εθνική ομάδα στίβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού
- Σταματά από την Πέμπτη η αγορά γάλακτος και των παραγώγων του σε όλη τη Λέσβο, λόγω του αφθώδους πυρετού
- Στη δημοσιότητα ο πίνακας ωφελούμενων εργαζομένων για τη νέα δράση κατάρτισης της ΔΥΠΑ

