Η φετινή χρονιά είναι -εκτός από δύσκολη- παράξενη, καθώς ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει το αριθμητικό πρόβλημα που έχει, δίχως να αυξήσει τα πρόσωπα.
Δεν μπορεί να έχει πάνω από 12-13 (με 13ο τον Ποκουσέφσκι) παίκτες, γιατί απλά δεν έχει τρόπο να τους κρατά σε ετοιμότητα, καθώς δεν υπάρχουν αγώνες εσωτερικών διοργανώσεων.
Ως εκ τούτου χρειάζεται να βρει λύσεις εκ των ενόντων, αρχής γενομένης από αύριο. Ο Κεμζούρα έχει στραμμένο το βλέμμα του σε δύο παίκτες.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»