Πύργος : Πείνασαν και λήστεψαν διανομέα για τα… σουβλάκια
Πολύ πεινασμένοι φαίνεται πως ήταν δύο νεαροί, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στα λαχταριστά σουβλάκια, που μετέφερε διανομέας και έτσι αποφάσισαν να τον ληστέψουν.
Πολύ πεινασμένοι φαίνεται πως ήταν δύο νεαροί, ηλικίας 19 και 25 ετών, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στα λαχταριστά σουβλάκια, που μετέφερε διανομέας και έτσι αποφάσισαν να τον ληστέψουν.
Η πρωτάκουστη ληστεία συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 11 στον Πύργο Ηλείας, όταν ο διανομέας ετοιμαζόταν να παραδώσει παραγγελία με σουβλάκια των 19 ευρώ.
Οι δράστες ακινητοποιώντας τον, του απέσπασαν τα σουβλάκια και τράπηκαν σε φυγή.
Άμεση ήταν στη συνέχεια η κινητοποίηση των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τους εντόπισαν με την περιγραφή που τους είχε δώσει λίγο νωρίτερα ο διανομέας και τους προσήγαγαν στην ασφάλεια.
Το θύμα αναγνώρισε τον 19χρονο και τον 25χρονο και έτσι συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της ληστείας, με την οποία οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.
Εις βάρος τους ασκήθηκε δίωξη και αφέθηκαν ελεύθεροι και… πεινασμένοι.
- Ο Βιλντόζα πήρε το… πορτοφόλι του Πετρούσεφ και χάρισε τη νίκη στη Βίρτους (vids)
- Κρήτη: Θλίψη για τον αθλητή ΑμεΑ που πέθανε μετά από τροχαίο – Είχε καθηλωθεί σε αμαξίδιο πριν από 23 χρόνια μετά από τροχαίο
- Οδοιπορικό του in: Πολύπαθη Μάνδρα – Η επόμενη μέρα
- «Υπάρχει και φιλότιμο»: Το αφιέρωμα της Finos Film για τα 60 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας
- Φάμελλος για Τσίπρα: Άδικο να ισοπεδώνεται όλη η αντιπολίτευση
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
