
Μπαμπάς ο Χρήστος Δώνης
Ο Χρήστος Δώνης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, καθώς η αγαπημένη του Σοφία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Πατέρας έγινε ο Χρήστος Δώνης.
Ο άσος του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στην ηλικία των 25 ετών, απέκτησε μαζί με την αγαπημένη του Σοφία ένα υγιέστατο αγοράκι.
Σήμερα 5/11 γέννησε η σύντροφος του Δώνη και ευλόγως πλέον δημιουργούνται ερωτήματα για το αν ο μικρός ακολουθήσει τα χνάρια της οικογένειας.
Του πατέρα του Χρήστου, του θείου του Τάσου και του παππού του Γιώργου. Δηλαδή εάν θα γίνει ποδοσφαιριστής και ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα.
Ο παίκτης του «τριφυλλιού» φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με το ζευγάρι να βιώνει τις πιο σημαντικές και πολύτιμες στιγμές της ζωής του, μαζί με την οικογένειά του.
- Στον Προφήτη Ελισσαίο του Ψυρρή η πρώτη προφορά του Επιταφίου – Κατάνυξη στη «γειτονιά» του Παπαδιαμάντη
- Γολγοθάς: Οι ανακαλύψεις γύρω από την ύπαρξη του τόπο του μαρτυρίου
- Ταλαιπωρία για τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας από Θεσσαλονίκη για Αθήνα – Αναχώρησε με 1 ώρα καθυστέρηση λόγω βλάβης
- Ξέσπασμα του Ντοκ Ρίβερς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Το «καρφί» στον Σαμς Σαράνια
- Πάσχα: 100 συλλήψεις για βεγγαλικά και τουλάχιστον 7 τραυματίες – Έχουν κατασχεθεί πάνω από 170.000 είδη πυροτεχνίας
- Κένυα: Υπέρ μιας αυτόνομης Δυτικής Σαχάρας


