Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για το μεγάλο ντέρμπι με την Ενωση – Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.
Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»(27/10, 19:30), για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.
Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Ενωση.
Σε αυτή φυσικά δεν βρίσκεται το όνομα του τραυματία Βαλμπουενά, αλλά ούτε του Μπενζιά, ο οποίος μπορεί να ξεπέρασε τον τραυματισμό του και από την Τετάρτη να προπονείται κανονικά, αλλά ακόμα δεν βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός.
Συγκεκριμένα, η αποστολή για την αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους αποτελείται από τους: Αλέν, Μπουχαλάκη, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρη, Κούτρη, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρα, Μεριά, Παπαδόπουλο, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδη και Τσιμίκα.
- Γιατί ο Λανουά αποφεύγει να πηγαίνει στα ντέρμπι
- ΕΕ: Οι Κόστα και φον ντερ Λάιεν ζήτησαν ταχύτερη, πιο συντονισμένη, στρατηγικά προσανατολισμένη Ευρώπη
- Απόβαση αγροτών στην Αθήνα – «Καμία από τις δεσμεύσεις-ψίχουλα του πρωθυπουργού δεν έχει υλοποιηθεί»
- Αρμπάιτ: Επιστρέφει από 21 Φλεβάρη και για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Σταθμός
- Εφορία: Ποιοι δικαιούνται κούρεμα έως 50% στα πρόστιμα – Τι πρέπει να κάνετε
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής

