Σφοδρές βροχοπτώσεις στην Καταλονία : Ένας νεκρός και δύο αγνοούμενοι
Το άψυχο σώμα ενός άνδρα που αγνοούνταν από χθες το βράδυ στο χωριό Αρένις ντε Μουντ εντοπίστηκε τα ξημερώματα σε παραλία της Κάλντες ντ’ Εστράκ, 40 χιλιόμετρα βόρεια της Βαρκελόνης, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία
Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σήμερα ενώ δύο ακόμη άνθρωποι αγνοούνται μία ημέρα μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις που έπληξαν την Καταλονία στη βορειοανατολική Ισπανία, εξαιτίας των οποίων έχει κοπεί η ηλεκτροδότηση σε 25.000 νοικοκυριά, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι περιφερειακές αρχές.
Το άψυχο σώμα ενός άνδρα που αγνοούνταν από χθες το βράδυ στο χωριό Αρένις ντε Μουντ εντοπίστηκε τα ξημερώματα σε παραλία της Κάλντες ντ’ Εστράκ, 40 χιλιόμετρα βόρεια της Βαρκελόνης, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία στο Twitter.
Η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε εξάλλου ότι αναζητεί δύο ακόμη ανθρώπους, που βρίσκονταν σε ένα μπάνγκαλοου το οποίο παρασύρθηκε από τα νερά στο Βιλαβέρντ, 30 χιλιόμετρα από την Ταραγόνα.
Έντονες βροχοπτώσεις έπληξαν την Καταλονία τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη.
Περισσότεροι από 40 δρόμοι έκλεισαν εξαιτίας των πλημμύρων και των κατολισθήσεων, όπως και σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ σχεδόν 25.000 νοικοκυριά δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα σήμερα το πρωί.
Τον Σεπτέμβριο επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας σφοδρών βροχοπτώσεων, ενώ πέρυσι από τις πλημμύρες που είχαν σημειωθεί στη Μαγιόρκα είχαν σκοτωθεί 13 άνθρωποι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παραιτήθηκε η κυβέρνηση στη Βουλγαρία μετά από εβδομάδες διαδηλώσεων
- Μια ματιά από ψηλά: Έτσι φαίνονται τα χιονισμένα Λευκά Όρη της Κρήτης από το διάστημα
- «Η Έξοδος 200 χρόνια μετά» – Το Μεσολόγγι παρουσίασε το επετειακό του πρόγραμμα
- Η Κ-19 της Μπενφίκα… έπαθε ΠΑΣ Γιάννινα και «αντέγραψε» το απίθανο γκολ των Σιαλμά-Σκούφαλη (vids)
- Ηράκλειο: Συγκλονίζει η 25χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή μαζί με τα σκυλιά της
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»


