Λαμία: Χωρίς Καραμάνο, Σασί και Τσούκαλο στην Τούμπα
Η Λαμία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (20/10, 18:00) για την έβδομη αγωνιστική της Super League 1, με τον Σωτήρη Αντωνίου να μην περιλαμβάνει στην αποστολή τους Καραμάνο, Σασί και Τσούκαλο.
Η Λαμία ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (18:00), με τον Σωτήρη Αντωνίου να ανακοινώνει τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίσουν την αποστολή.
Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Καραμάνο που είναι στην Εθνική Ενόπλων, όπως και τους τραυματίες Σασί, Τσούκαλο, οι οποίοι έμειναν εκτός.
Η ομάδα της Φθιώτιδας γνωρίζει τη δυσκολία που θα έχει το ματς της Τούμπας, με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.
Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Βελλίδης, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Ράμος, Τουράμ, Τιρόνε, Ρόμανιτς, Ανάκογλου.
- Το νομικό στοίχημα πίσω από τους δασμούς Τραμπ
- Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Σαββόπουλος, Ξαρχάκος: Ο τιτάνιος Βασίλης Τσιτσάνης με δικά τους λόγια
- Γροιλανδία: «Οι ΗΠΑ συγκέντρωναν κρυφά πληροφορίες για στρατιωτικές εγκαταστάσεις» – Τι εξετάζει η ΕΕ
- Εκτροχιασμός τρένων στην Ισπανία – Αναφορές για νεκρούς και πολλούς τραυματίες
- Ο Αλ-Σάραα κατέλαβε το μεγαλύτερο πετρελαϊκό κοίτασμα των Κούρδων
- Λουτσέσκου: «Αγαπώ τη νοοτροπία του Ζαφείρη, φανταστικός ο Χατσίδης»

