
Εξαφάνιση 18χρονης στο Ηράκλειο Κρήτης
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Κατερίνας Μ. σήμερα, 17/10/2019, απογευματινές ώρες και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
Την 18χρονη Κατερίνα Μ. επιχειρούν να εντοπίσουν οι αρχές της Κρήτης, μετά την εξαφάνισή της από το βράδυ της Τετάρτης.
Η Κατερίνα Μ. εξαφανίστηκε από το κέντρο του Ηρακλείου. Έχει μπλε μάτια , ξανθά μαλλιά και ύψος 1,62. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μπεζ μπλούζα και μπεζ δερμάτινα σανδάλια.
Για την εξαφάνιση της κοπέλας ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές. Σχετική ανακοίνωση («Missing Alert») εξέδωσε και το «Χαμόγελο του Παιδιού», μετά από Εισαγγελική Εντολή.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Στις 16/10/2019 και ώρα 22:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηράκλειου, Κρήτης, η Κατερίνα Μ., 18 ετών. Η Κατερίνα Μ. έχει ύψος 1.62 μ., ζυγίζει 85 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, μπεζ μπλούζα και μπεζ δερμάτινα σανδάλια.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Κατερίνας Μ. σήμερα, 17/10/2019, απογευματινές ώρες και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.»
- Ο Κίναν Έβανς για το πως εξελίσσεται η αποθεραπεία του
- Η Κομισιόν παραδέχεται υποκλοπή δεδομένων στην κυβερνοεπίθεση της περασμένης εβδομάδας
- Φάμελλος: Να φύγει σύντομα η κυβέρνηση της διαφθοράς, για να έχουν οι πολίτες την Υγεία τους
- ΠΑΣΟΚ στον Μαρινάκη: Κάθεστε στα ίδια υπουργικά έδρανα με την ακροδεξιά και στα δύσκολα σας ξελασπώνει ο Βελόπουλος
- ΔΕΔΔΗΕ: Πότε ξεκινά το «νυχτερινό» ωράριο στο ηλεκτρικό ρεύμα – Οι ώρες με μειωμένες τιμές
- ΕΕ: Η Κομισιόν βλέπει ενδείξεις αφαίρεσης δεδομένων από την κυβερνοεπίθεση στο Europa.eu


