ΠΑΟΚ: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί
Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει κάκωση πρώτου βαθμού.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στάθηκε άτυχος στο φιλικό που έδωσε χθες το βράδυ το Μαρόκο με την Λιβύη, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα στο 68’ και εννιά λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.
Ο 29χρονος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι, μετά από ένα σπριντ και ζήτησε αμέσως αλλαγή. Σήμερα, ο χαφ του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει κάκωση πρώτου βαθμού.
Ο διεθνής άσος μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα θα επανεξεταστεί από τους γιατρούς του ΠΑΟΚ, για να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων.
Ο τραυματισμός του Ομάρ Ελ Καντουρί όπως είναι λογικό προκάλεσε έντονη ανησυχία στον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει πολλά πάνω στον Μαροκινό εξτρέμ. Συγκεκριμένα, ο Ελ Καντουρί τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά 8 αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και προκριματικά Europa League.
- Κορωπί: Φωτιά σε εξέλιξη – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστική
- Trail running: Η δυσκολία είναι που το κάνει ξεχωριστό
- Καιρός: Απότομη πτώση της θερμοκρασίας έως και 10°C την Κυριακή – Πού θα χιονίσει
- Το συγκινητικό αντίο του Τρέι Γιανγκ στους Χοκς (pic)
- Πανεπιστήμιο που λογοκρίνει τον Πλάτωνα απομακρύνεται από την αλήθεια: Σε κρίση η ακαδημαϊκή ελευθερία στο Texas A&M
- Πες μου πως φλερτάρεις, για να σου πω ποιος είσαι



