Αλέξοπουλος: «Δεν είναι γήπεδο αυτό για ποδόσφαιρο»
Ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου, Γιώργος Αλεξόπουλος, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, στάθηκε στην άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τονίζοντας ότι έπαιξε ανασταλτικό παράγοντα στην εικόνα της «Ένωσης».
Η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) στην έδρα της ΑΕΛ, αφήνοντας δύο βαθμούς στον θεσσαλικό κάμπο.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιώργος Αλεξόπουλος, βοηθός του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της «Ένωσης», μίλησε στα κανάλια της NOVA για τον άσχημο αγωνιστικό χώρο, ο οποίος σύμφωνα με τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΚ, δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να παίξουν ποδόσφαιρο.
«Δεν έχω σχόλια. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί αυτό δεν είναι γήπεδο για να παίξεις ποδόσφαιρο. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ξεχώρισαν οι στατικές φάσεις.
Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Δεν πήραμε τη νίκη και κοιτάμε πλέον τα επόμενα παιχνίδια», ήταν οι δηλώσεις του Αλεξόπουλου.
- Ο Γιώργος Κοροπούλης και οι «Αναμνήσεις από τη ζωή του Παπαδιαμάντη» ως αντίδοτο στη γενικευμένη λήθη
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση οι «πράσινες», για να μείνουν στο κόλπο οι «ερυθρόλευκες»
- Θεσσαλονίκη: Aπολογείται σήμερα ο 19χρονος που ήταν παρών στη δολοφονία του Κλεομένη στη Καλαμαριά
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο μπερές της «Υπολοχαγού Νατάσσα» έγινε έκθεμα σε μουσείο
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Κατασχέθηκαν 400 πίνακες εκ των οποίων 8 είναι πλαστοί
- Πούτιν: Η Μόσχα παραμένει φίλη και αξιόπιστος εταίρος της Τεχεράνης


