Νέα σελίδα στη ζωή της, γράφει Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που πέρασε 17 μήνες γυναικείες φυλακές Lai King στο Χονγκ Κονγκ, καθώς είχαν βρεθεί στην κατοχή της 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Μετά την αθώωση της, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου επέστρεψε στη Μυτιλήνη και έκανε μια νέα αρχή. Σύμφωνα με τη «RealNews», σήμερα η 21χρονη βρίσκεται πίσω από το μπαρ ενός κλαμπ στη Μυτιλήνη φτιάχνοντας κοκτέιλ και άλλα ποτά στους πελάτες.

Η Ειρήνη Μελισσαρόπούλου πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στη Μυτιλήνη απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο. Όμως οι διακοπές κάποια στιγμή τελείωσαν και έπρεπε να δει τι θα κάνει στη ζωή της, χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά την οικογένειά της – τον αστυνομικό πατέρα της και τη νοσοκόμα μητέρα της.

Προσπάθησε να βρει δουλειά σε κάποια καφετέρια ή σε μπαρ στην πόλη της Λέσβου, όπου βρίσκεται το πατρικό της, χωρίς όμως επιτυχία. Ίσως να μην υπήρχαν δουλειές, ίσως κάποιοι καταστηματάρχες να φοβήθηκαν τον ντόρο που είχε προκαλέσει η ιστορία της. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως σερβιτόρα σε καφέ, ως πωλήτρια ρούχων αλλά και σε βενζινάδικο.

Ωστόσο ένα κλαμπ στην Καλλονή αναζητούσε μπαργούμαν και η Ειρήνη Μελισσαροπούλου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη αν και χρειάστηκε να μετακομίσει 40 χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά της.

Έτσι τις τελευταίες δύο εβδομάδες η 21χρονη εργάζεται στο εν λόγω κλαμπ. Πρόσχαρη και χαμογελαστή δεν θυμίζει σε τίποτα τη νεαρή κοπέλα που βρισκόταν σε απόγνωση μέχρι πριν από μερικούς μήνες.

Η υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, κατηγορήθηκε για υπόθεση διακίνησης 2,6 κιλών κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ, με την υπόθεση να απασχολεί ΜΜΕ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στις 11 Μαρτίου το μοντέλο απολογήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και επί δυόμισι ώρες προσπαθούσε να πείσει το ακροατήριο ότι δεν είχε γνώση της ύπαρξης ναρκωτικών, στις αποσκευές της,  κατηγορώντας έναν φίλο της από τη Ρουμανία, ότι την παγίδευσε.

Στην κατάθεσή της, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, ισχυρίστηκε ότι ο φίλος της ήταν αυτός που έβαλε την κοκαΐνη μέσα στις αποσκευές της. Ταξίδεψαν μαζί από την Αντίς Αμπέμπα, όμως εκείνος της είπε ότι θα φτάσει στο Χονγκ Κονγκ δύο μέρες αργότερα από εκείνη, καθώς είχε βρει πιο φθηνό εισιτήριο. Στο ξενοδοχείο ο φίλος της τής άφησε μια βαλίτσα και την παρακάλεσε να την πάρει μαζί.

Όπως είπε στους δικαστές, του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν κοίταξε καν αν η βαλίτσα έχει κάτι μέσα: προσέθεσε κάτι δικά της καλλυντικά κι άλλα αντικείμενα, και την πήρε μαζί στις αποσκευές της.

Δείτε ακόμα – Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Οι ύβρεις, ο εφιάλτης με τις βαρυποινίτισσες και η λύτρωση

«Δεν γνώριζα ότι υπήρχαν ναρκωτικά στην τσάντα» επανέλαβε πολλές φορές η 21χρονη. Άλλωστε, σε αυτό συνηγόρησε και η εξέταση DNA, η οποία έδειξε ότι δεν υπήρχε δικό της γενετικό υλικό στο πακέτο.

Μάλιστα, προς ενίσχυση του ισχυρισμού της η νεαρή κοπέλα ανέφερε πως δέχθηκε τρεις ελέγχους στις αποσκευές της και στον τρίτο μόνο βρέθηκαν τα ναρκωτικά.

Το τέλος του εφιάλτη και η επιστροφή στη Μυτιλήνη

Η 21χρονη επέστρεψε τον Μάρτιο στην Ελλάδα μετά από τον εφιάλτη που έζησε στις φυλακές και πριν ακούσει το χαρούμενο νέο της αθώωσής της πριν από μερικές ημέρες.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου έχοντας δίπλα της τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου είχε ευχαριστήσει από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» όσους της συμπαραστάθηκαν:

«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο με αθώωσε. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου». είχε δηλώσει τότε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Λίγες μέρες αργότερα το νεαρό μοντέλο μετά την περιπέτεια που πέρασε στο Χονγκ Κονγκ, επέστρεψε στο σπίτι της στη Μυτιλήνη, με την οικογενειακή θαλπωρή να αντικαθιστά τον τρόμο και τον πανικό που έζησε η νεαρή κοπέλα στη φυλακή.