Μπερμπάτοφ : «Δεν έχει κάνει σεξ ακόμα και έβαλε γκολ στη Γιουνάιτεντ»
Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναφέρθηκε στον 16χρονο Λουκ Μάθισον της Ρότσντειλ, χρησιμοποιώντας μία ιδιαίτερη ατάκα
Ο μαθητής Λουκ Μάθισον, παίκτης της Ρότσντεϊλ σκόραρε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη μέρα επέστρεψε στο σχολείο του!
Στο διαδίκτυο βέβαια ακόμα συζητούν για την περίπτωσή του. Μεταξύ αυτών και ο παλαίμαχος, πλέον, επιθετικός Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Σε δήλωσή του ο Βούλγαρος άσος του παρελθόντος είπε το εξής για τον Μάθισον: «Σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ και είναι μόλις 16 ετών. Μάλλον δεν έχει κάνει σεξ ακόμα και έβαλε γκολ στο Όλντ Τράφορντ.
Με σόκαρε η απόδοσή του, το γκολ του ήταν καταπληκτικό. Αυτό είναι το καλό με αυτή τη διοργάνωση, πως οι ομάδες δίνουν ευκαιρίες στους παίκτες»
Υπενθυμίζουμε πως ο Μπερμπάτοφ μετακόμισε στη Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2008/2009 από την Τότεναμ και κατέκτησε στο Μάντσεστερ τρία πρωταθλήματα.
- Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση για τον Φρανσίσκο (pic)
- Βρετανία: Δικαστήριο έκρινε παράνομη την απαγόρευση φιλοπαλαιστινιακής οργάνωσης – Η κυβέρνηση θα ασκήσει έφεση
- H άσκηση ως «θεραπεία πρώτης γραμμής» για την κατάθλιψη και το άγχος
- Σπάνιο ψάρι που «μοιάζει σαν να βγήκε από τη μυθολογία» ξεβράστηκε στις ακτές της Σικελίας
- Κατερίνα Λιόλιου: Backstage από τα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι της «Λογαριασμός»
- Μια νύχτα μόνο: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας


