
Κρήτη : Η Πολιτική Προστασία στο επίκεντρο σύσκεψης
Στην σύσκεψη θα τεθούν τα θέματα για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο με τους Διοικητές όλων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, συνοδευόμενο από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Βασίλειο Ματθαιόπουλο και το Συντονιστή Επιχειρήσεων με έδρα τον Πειραιά κ.Ιωάννη Πετρούτσο, στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης.
Στην σύσκεψη αυτή θα τεθούν τα θέματα για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο με τους Διοικητές όλων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης.
Σύμφωνα με τον κ. Λαγουδάκη θα πραγματοποιηθεί ένας σύντομος απολογισμός της φετινής αντιπυρικής περιόδου, κατά την οποία η Κρήτη βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά καθώς λίγοι είναι αυτοί που δεν ανταποκρίθηκαν στις ενημερώσεις και τα σήματα της πυροσβεστικής και προέβησαν σε παραβάσεις που οδήγησαν σε πυρκαγιές.
Μετά τον απολογισμό θα ακολουθήσει ο σχεδιασμός των δράσεων της πυροσβεστικής , όπου και θα παρουσιαστούν οι δράσεις της για την χειμερινή περίοδο που ακολουθεί.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;
- ΕΦΚΑ: Οδηγός για την πενταετή παραγραφή οφειλών


