Πρίντεζης: «Καλό τεστ με Ούνικς, ψάχνουμε τη χημεία μας»
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε για τη νίκη των Ερυθρόλευκων επί της Ούνικς Καζάν, τονίζοντας ότι η ομάδα αναζητά την αγωνιστική της βελτίωση
Ο Γιώργος Πρίντεζης πέτυχε 18 πόντους και ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη νίκη 70-66 επί της Ούνικς Καζάν στο τουρνουά Gomelsky Cup. Ο 34χρονος φόργουορντ των Ερυθρόλευκων, μίλησε μετά τη νίκη επί της Ούνικς Καζάν και έθιξε το θέμα των απουσιών των Πειραιωτών, οι οποίοι ψάχνουν την χημεία τους μέσω των φιλικών αναμετρήσεων.
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Η Ούνικς είχε προετοιμαστεί καλά και έχει καλή χημεία. Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν για την Ευρωλίγκα και είναι το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε σχεδόν όλοι μαζί οι παίκτες.
Εξακολουθούν να μας λείπουν δύο παίκτες. Ήταν, όμως, ένα καλό τεστ. Προσπαθήσαμε να βρούμε τη χημεία μας, δείξαμε μια βελτιωμένη εικόνα σε άμυνα και επίθεση, όμως, θα πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο στα επόμενα ματς».
- Τραγωδία στην Ομόνοια – 15χρονος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Φενερμπαχτσέ – Μονακό 88-70: Ένατη σερί νίκη για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Έμα Γουάτσον: Ποιος είναι ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος με τον οποίο φιλιέται η διάσημη ηθοποιός;
- Αποκάλυψη: Η απόφαση για την εξόντωση του Χαμενεΐ ελήφθη τον Νοέμβριο
- Ο Λανουά που δεν τηρεί τα προσχήματα με τους Φωτιά, Βεργέτη και το άρωμα πρόκλησης
- Η Νέα Αριστερά για τον Άλκη Ρήγο: Σπάνια πολιτική και ανθρώπινη ποιότητα

