
Τερζής: «Είμαστε στενοχωρημένοι με την ισοπαλία»
Ο Απόστολος Τερζής αναφέρθηκε στον τρόπο που διαμορφώθηκε το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Άρης ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης της Τούμπας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τόλης Τερζής.
Ο υπηρεσιακός προπονητής των κίτρινων ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση αναζητεί τον επόμενο τεχνικό που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας και έκανε σαφές ότι δεν θα είναι ο ίδιος.
Για το ντέρμπι: «Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για το πάθος και την δύναμη. Ήμασταν προσηλωμένοι στο αρχικό πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος. Γνωρίζαμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ, προσπαθήσαμε να του κόψουμε την ανάπτυξη, που ξεκινάει από την άμυνα, τους δυο στόπερ και τον Μάτος. Το κάναμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90ο. Μπράβο στα παιδιά, ήταν πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι, τους δίνω συγχαρητήρια».
Για το ζήτημα του νέου προπονητή: «Μίλησα με τον πρόεδρο και τον Άγγελο Χαριστέα. Μου είπαν πως η διοίκηση ψάχνει προπονητή και να ετοιμαστώ για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Μέχρι εδώ».
Για το γκολ της ισοφάρισης: «Το τέρμα που δεχόμαστε είναι μισό λεπτό πριν τελειώσει το ματς. Λογικό στην ισοπαλία να είμαστε στεναχωρημένοι. Ο Κόρχουτ με τον Ντιγκινί είχαν έναν διάλογο, οι σφυγμοί φτάνουν 200, συμβαίνουν αυτά».
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι «ισχυροί κωδικοί πρόσβασης» δεν αρκούν στην εποχή της AI
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι
- Βίντεο σοκ: Γυναίκα μαχαίρωσε κομμωτή η γιατί… δεν της άρεσε το κούρεμά της
- Μπόνι Τάιλερ: Σε τεχνητό κώμα μετά από επείγουσα επέμβαση στο έντερο
- «Λύγισε» στη Ρώμη, απέναντι στον Μάχατς, ο Τσιτσιπάς
- Όσα είδε η Left στις ελληνικές φυλακές «δεν αρμόζουν σε κράτος δικαίου»
