One man show θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ματς της Σάλτσμπουργκ με την Γκενκ. Ο 19χρονος επιθετικός των γηπεδούχων, Ερλινγκ Χάλαντ, έκανε ό,τι ήθελε στο ματς με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο κάνοντας κυριολεκτικά πάταγο στο ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Χάλαντ που ήδη έχει πετύχει 14 γκολ σε 8 ματς φέτος έκανε σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά στους οπαούς της ομάδας του. Ο νεαρός Νορβηγός που έγινε ο πρώτος με ντεμπούτο και τρία γκολ σε ημίχρονο, άνοιξε το σκορ στο 2′ και πέτυχε ακόμη δύο γκολ στο 34′ και στο 45′ βρήκε δίχτυα μάλιστα μόλις στα 1-5 πρώτα δευτερόλεπτα της παρθενικής συμμετοχής του στο… σεντόνι και συνέχισε στο 34′ και στο 45′.

Στο 36′ ο Χουάνγκ και στο 45+2′ ο Σομποσλάι πέτυχαν τα υπόλοιπα από τα πέντε γκολ της Σάλτσμπουργκ στο πρώτο μέρος με τον Λουκούμι να μειώνει προσωρινά στο 40′ σε 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κάπως και ήταν λογικό. Ο Σαματά στο 52′ μείωσε σε 5-2 αλλά οι Αυστριακοί είχαν έαν γκολ ακόμη. Στο 66′ ο Ούλμερ έγραψε το 6-2 ολοκληρώνοντας μια απίθανη εμφάνιση για την ομάδα του.

Σάλτσμπουργκ (Τζέσε Μαρτς): Στάνκοβιτς, Χουάνγκ, Ραμάλιο, Σομποσλάι (62′ Οκουγκάβα), Ούλμερ, Μιναμίνο, Μπερνεντέ, Χάλαντ (72′ Ντάκα), Γιουνούζοβιτς, Βέμπερ, Κρίστενσεν (84′ Φάρκας)

Γκενκ (Φελίτσε Ματσού): Κούτσκε, Ντιουάστ, Ιτο (46′ Μπογκοντά), Χέινεν (85′ Ονουάτσου), Σαματά, Χροσόβσκι, Ούρονεν, Μπέργκε, Μελέ, Λουκούμι, Ντογκαλά (72′ Χατζί).