
Αντιδρούν οι φαρμακοποιοί στη διανομή φαρμάκων
Βέτο στους σχεδιασμούς του Υπουργείου Υγείας για τη διάθεση των ακριβών φαρμάκων μέσα από κανάλια διανομής εκτός ΕΟΠΥΥ, προβάλλουν οι φαρμακοποιοί της Αττικής.
Βέτο στους σχεδιασμούς του Υπουργείου Υγείας για τη διάθεση των ακριβών φαρμάκων μέσα από κανάλια διανομής εκτός ΕΟΠΥΥ, προβάλλουν οι φαρμακοποιοί της Αττικής.
Αφορμή αποτέλεσε η πρόταση που «έριξε» πρόσφατα η Αριστοτέλους στους εκπροσώπους του κλάδου για τη χρήση κούριερ στη διακίνηση και διανομή των ακριβών φαρμάκων.
Κάτι στο οποίο ο μεγαλύτερος φαρμακευτικός σύλλογος αντιτίθεται, εγείροντας ζητήματα ασφάλειας, αφενός, κι, αφετέρου, προσβολής της επαγγελματικής αξιοπρέπειας του επιστήμονα φαρμακοποιού, κατηγορώντας μάλιστα τους εμπνευστές της προαναφερόμενης πρότασης.
Πηγή: onetv.gr
- Πέρκα στη Βουλή: Δεν μιλάμε για «παθογένειες» – Μιλάμε για καθεστώς, για ανεξέλεγκτη εξουσία
- Καιρός: Με δυο πρόσωπα την Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα γιορτάσουμε το Πάσχα
- Περέιρα – Γιαζίτσι: Εκείνος και εκείνος
- Αντιπλημμυρική παρέμβαση στον Παλαιό Οικισμό Αχαρνών
- Μέριλιν Μονρόε, τριπλή απειλή: Ξανθιά, σύμβολο του σεξ, πρωτοπόρος
- Η νοσταλγία γίνεται μόδα: Οι 5 retro φανέλες της La Liga που κατακτούν το σήμερα






