Προσάραξη φορτηγού πλοίου στον Θερμαϊκό
Το πλοίο "SIRIOS CEMENT I" με σημαία Μάλτας προσάραξε σήμερα στη θαλάσσια περιοχή Μικρού Έμβολου Θερμαϊκού Κόλπου.
Το πλοίο «SIRIOS CEMENT I» με σημαία Μάλτας προσάραξε σήμερα στη θαλάσσια περιοχή Μικρού Έμβολου Θερμαϊκού Κόλπου.
Άμεσα στο σημείο κατέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού και τα ρυμουλκά «ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ VII» και «ΧΡΗΣΤΟΣ XLIV» με τη συνδρομή των οποίων το πλοίο αποκολλήθηκε, ενώ στη συνέχεια κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Θεσσαλονίκης.
Δεν προκλήθηκε τραυματισμός
Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν δεκαπέντε μέλη πληρώματος, είχε αποπλεύσει από το αγκυροβόλιο της Θεσσαλονίκης για το λιμάνι Porto Margiera Ιταλίας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του »SIRIOS CEMENT I» μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και ελέγχου πιστοποίησης της στεγανότητας από συνεργείο δυτών.
Επίσης, διενεργήθηκε έκτακτη επιθεώρηση από Επιθεωρητή της οικείας Λιμενικής Αρχής με ικανοποιητικά αποτελέσματα, ενώ ποντίστηκε προληπτικά πλωτό φράγμα περιμετρικά του πλοίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σάκκαρη – Σονμέζ 2-0: Πέρασε εύκολα στον δεύτερο γύρο του Qatar Open (vid)
- Ελευσίνα: Σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει το ΙΧ – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Σαρκαστικό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τον Λαζαρίδη – «Σας ευχαριστούμε για το ‘ιδιοφυές’ tweet»
- Το δικαίωμα στη σιωπή επικαλέστηκε η Μάξγουελ για την υπόθεση Επσταϊν – Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση
- Γιώργος Μάρκου: «Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του MAD
- Ο Τζέικ Πολ, που ζει στο Πουέρτο Ρίκο για να πληρώνει χαμηλότερους φόρους, αποκαλεί τον Bad Bunny «ψευτοαμερικανό»


