Κατερίνα Καινούργιου: Νονά ξανά με έκπληξη στον Μουτσινά
Η Κατερίνα Καινούργιου ετοίμασε μια παραμυθένια βάφτιση και μια έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά...
Νονά για δεύτερη φορά έγινε η δημοφιλής παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μαγνητίσει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.
Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν την πρεμιέρα της ανανεωμένης της τηλεοπτικής εκπομπής «Ευτυχείτε», βάφτισε τη μικρή Μαλένα, κόρη της Αγγελικής Γιαννακοπούλου, η οποία είναι αρχιστυντάκτρια της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος φυσικά και δεν έλειψε από τη βάφτιση της μικρής Μαλένας.
H Kατερίνα Καινούργιου φρόντισε να είναι όλα παραμυθένια και όμορφα για τη βάφτιση, ενώ η ίδια ήταν πανέμορφη μέσα στο ιβουάρ φόρεμά της που άφηνε τον ένα ώμο της γυμνό.
Δείτε ακόμα – Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίζει επιτέλους τον σύντροφο της!
Κατερίνα Καινούργιου: Στην παραλία χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Η έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά
Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου και η Αγγελική Γιαννακοπούλου, είχαν ετοιμάσει και μια έκπληξη που αφορούσε τόσο στα γενέθλια όσο και στη νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Τραμπ: «Ο πρόεδρος σκότωσε το αμερικανικό όνειρο για τους Ευρωπαίους» – Η ομιλία στο Νταβός και το ρήγμα με την ΕΕ
- Στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εντάσσεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Δημόσιος Τομέας: Πότε η παραίτηση είναι προϋπόθεση για συνταξιοδότηση
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup





