
Σοκ στη Γιουβέντους: Ρήξη χιαστού ο Κιελίνι
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι μία μέρα πριν το ντέρμπι με τη Νάπολι, υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι υπέστη ρήξη χιαστού στην τελευταία προπόνηση της Γιουβέντους πριν από την αναμέτρηση με τη Νάπολι, προκαλώντας ισχυρό σοκ στους ανθρώπους της ομάδας.
Ο αρχηγός της Γιουβέντους υπέστη για πρώτη φορά στην καριέρα του ρήξη χιαστού, με το ακριβές μέγεθος της απουσίας του να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό. Αποτελεί πλήγμα για τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι πρόσφατα είχαν ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του 35χρονου στόπερ τους.
Ο έμπειρος στόπερ, μέσα στις επόμενες μέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να επανέλθει ακόμα πιο δυνατός.
«Καλή τύχη αρχηγέ. Ευχόμαστε να επιστρέψεις γρήγορα και πιο δυνατός… Είμαστε όλοι μαζί σου» ήταν το μήνυμα της Γιουβέντους στα social media.
- «Φεύγει από την Κηφισιά ο Λέτο»
- Πώς συνέβη το τροχαίο με τον οδηγό μηχανής στην Αττική Οδό
- «Η Χάποελ προσφέρει 3,5 εκατομμύρια στον Μοντέρο, αλλά εκείνος προτιμά τον Ολυμπιακό»
- ΣΥΡΙΖΑ για τους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla: Το καθεστώς Νετανιάχου επιχειρεί να κανονικοποιήσει τη φρίκη
- Ολυμπιακός: Η Κάρτα Μέλους για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 και η Συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου των 102 ετών
- O Bασιλιάς Κάρολος είναι νεκρός – Ιστορική ραδιοφωνική γκάφα στη Βρετανία πέθανε το μονάρχη



