
Νίκος Κωστένογλου: The man of the club
Ο Νίκος Κωστένογλου είναι ακόμη μία φορά εκεί στα δύσκολα για την ΑΕΚ επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί πιστό στρατιώτη του «Δικεφάλου» ή αλλιώς «the man of the club» όπως λένε και οι Άγγλοι
Πριν καλά καλά αρχίσει ουσιαστικά η σεζόν η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το φιάσκο με τον Μιγκέλ Καρντόσο που ανάγκασε τη διοίκηση της ομάδας να τον απομακρύνει από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο για να… σώσει ό,τι σώζεται.
Η αναζήτηση του διαδόχου του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Ίλια Ίβιτς που αντικατέστησε τον Νίκο Λυμπερόπουλο στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και πήρε τα «κλειδιά» της ομάδας, κατά δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, έπρεπε να βγει μπροστά κάποιος που θα μπορέσει να συμμαζέψει τα πράγματα, να αλλάξει την ψυχολογία και να οδηγήσει την ομάδα στα δύο επόμενα ματς (σε Τραπεζούντα και Τρίπολη) με μεγαλύτερη ασφάλεια.
- Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον του πάπα Λέοντα – Είναι «υπερβολικά φιλελεύθερος»
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές



