
ΝΒΑ : Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Καλντερόν
Ο Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αφού δεν έχει βρει ακόμα επαγγελματική στέγη
Σκέψεις αποχώρησης από την ενεργό δράση κάνει ο Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν, καθώς πλησιάσει ο Σεπτέμβρης και ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.
Ο Ισπανός πόιντ γκαρντ κλείνει τα 38 στις 28 Σεπτεμβρίου και όπως αναφέρει το «Periodico Extremadura», η αδυναμία του να βρει επαγγελματική «στέγη» το φετινό καλοκαίρι τον έχει οδηγήσει στην απόφαση να… κρυφοκοιτάζει τη… συνταξιοδότηση από τα παρκέ.
Ο Ισπανός αγωνίστηκε σε 49 αναμετρήσεις την περσινή σεζόν με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, έχοντας μέσο όρο 2.3 πόντους και 2.3 ασίστ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στο ΝΒΑ το πέρασε στους Τορόντο Ράπτορς, όπου θήτευσε από το 2005 μέχρι το 2013, με μέσο όρο 10 πόντους, 7.2 ασίστ και έχοντας το ρεκόρ της ομάδας σε ασίστ (3.770).
- Σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πετρούπολη
- Οι θαυμαστές του Games of Thrones κάνουν τον Κιτ Χάρινγκτον να «νιώθει γέρος»
- Κ. Μητσοτάκης: «Προσευχές» για την πορεία του τουρισμού και… «ευκαιρίες» – Το «καλό σενάριο» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
- Τίτλοι τέλους: Ο Γκουαρντιόλα αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι – Φαβορί ο Μαρέσκα (pic)
- Ντόρσεϊ: «Ζω για τα μεγάλα σουτ»
- Γερμανία: Η Μέρκελ επικρίνει την EE για την άρνησή της να κάνει διπλωματικό διάλογο με τη Ρωσία

