Η αρχή του τέλους για τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Ιταλία: Ο Ντι Μάιο ευχαριστεί τον Κόντε
Ο επικεφαλής του Κινήματος των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο, άφησε να εννοηθεί ότι επίκειται το τέλος του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ιταλία με ανάρτησή του στο Facebook όπου ευχαριστεί τον πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε.
Ο επικεφαλής του Κινήματος των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο, άφησε να εννοηθεί ότι επίκειται το τέλος του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ιταλία με ανάρτησή του στο Facebook όπου ευχαριστεί τον πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε.
«’Ο,τι κι αν συμβεί, ήθελα να σας πω ότι ήταν τιμή μας να εργαστούμε μαζί σε αυτή την κυβέρνηση», ανέφερε ο Ντι Μάιο, που είναι αναπληρωτής πρωθυπουργός.
Ο Κόντε αναμένεται να απευθυνθεί αργότερα μέσα στην ημέρα να απευθυνθεί στο ιταλικό κοινοβούλιο, προκειμένου να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα του μετά τη δήλωση του εταίρου των Πέντε Αστέρων στον συνασπισμό, της ακροδεξιάς Λέγκας του Ματέο Σαλβίνι, ότι θα υποβάλει πρόταση μομφής.
Δεν έχει οριστεί ακόμη η διεξαγωγή ψηφοφορίας στη Βουλή, ενώ επικρατεί μεγάλη αβεβαιότητα για το πώς θα τελειώσει η πολιτική αναταραχή.
- Δημοσκόπηση: Ένα «νέο κόμμα» για να βελτιωθεί η κατάσταση της χώρας θέλουν 4 στους 10
- Eurovision 2026: Πόσο κοστίζει ο εθνικός τελικός «Sing for Greece» – Ποιο ήταν το αντίστοιχο περυσινό ποσό;
- Ιράν: Τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια επίθεση των ΗΠΑ στη χώρα; Τα επικρατέστερα σενάρια
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Τσακαλίδης ολοκλήρωσε το έγκλημα, ο Δικέφαλος στον ημιτελικό
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση Αραχωβίτη – Τι ξεκαθαρίζει ο ίδιος
- Η νέα μανία των «υπέροχων τίποτα» – Λέγονται Mirumi, είναι ρομποτάκια και ήρθαν για να διώξουν τα Labubu




