Θέλει να φύγει από την Τότεναμ ο Έρικσεν
Ο Κρίστιαν Έρικσεν θέλει να αποχωρήσει από την Τότεναμ και να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.
O Κρίστιαν Έρικσεν δεν πρόκειται να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Τότεναμ, με τη φετινή να είναι η τελευταία του με τα σπιρούνια.
Ο Δανός μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο και θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του, προκειμένου στο τέλος της σεζόν να αποχωρήσει ως ελεύθερος.
Ο 27χρονος μέσος, είναι ήδη στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ είναι έτοιμος να πει «όχι» στην Τότεναμ για ανανέωση συμβολαίου που θα του αποφέρει 11 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Ο Έρικσεν έχει διακαή πόθο να μετακομίσει στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ και όπως όλα δείχνουν αυτό θα κάνει σε έναν χρόνο από τώρα που θα μείνει ελεύθερος.
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους




