Εφαρμογή δείχνει σε ποιες ελληνικές παραλίες εμφανίστηκαν τσούχτρες
Η Google με μια εφαρμογή ενημερώνει για τις παραλίες στη χώρα μας όπου έχουν εντοπιστεί τσούχτρες.
Η Google με μια εφαρμογή ενημερώνει για τις παραλίες στη χώρα μας όπου έχουν εντοπιστεί τσούχτρες. Σύμφωνα με την εφαρμογή, τσούχτρες υπάρχουν σε οκτώ ελληνικές παραλίες.
Συγκεκριμένα τσούχτρες υπάρχει περίπτωση να συναντήσει κανείς στην παραλία Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη, στην Κανταρέ της Κορίνθου, στην Άναυρο, τη Λύρη και τα Κριθάρια Μαγνησίας, στην παραλία Νέοι Πόροι Πιερίας, στην Επανομή και στα Πυργαδίκια Χαλικιδικής.
Το πρόβλημα με τις τσούχτρες σε Πατραϊκό και Κορινθιακό ήταν τεράστιο πριν από δύο χρόνια. Ενώ πέρυσι επιστήμονες πρότειναν την απαγόρευση της κολύμβησης εάν οι τσούχτρες επανεμφανιστούν. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα αίτια του πολλαπλασιασμού του πληθυσμού των μεδουσών στον Κορινθιακό και τον Πατραϊκό κόλπο ήταν άγνωστα, καθώς δεν διατίθενται επαρκή δεδομένα.
- Ο σκύλος σας δείχνει ότι δεν κουράζεται ποτέ – Δεν μπορείτε να φανταστείτε που οφείλεται
- Κρήτη: Ξεκινά η δίκη για τον φρικτό θάνατο του 3χρονου Άγγελου – Έφτασαν στα δικαστήρια η μητέρα και ο πατριός
- Νησί Χαργκ: Γιατί μία επίθεση Τραμπ θα μπορούσε να χειροτερεύσει την πετρελαϊκή κρίση
- Έπος: Ο Γιούρτσεβεν έβαλε… αυτοκαλάθι στο ματς των Γουόριορς (vid)
- Πασχάλης: «Περιμένουμε μεγάλες ανατροπές με την εξωσυζυγική συνεύρεση που είχα και το παιδί»
- Το Νερό ως οικονομικός παράγοντας: Η στρατηγική μετάβαση στη βιώσιμη ανάπτυξη




