
Γεννηματά κατά του… ριάλιτι στη Βουλή
Εμφανώς εκνευρισμένη πήρε το λόγο στη βουλή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά
Εμφανώς εκνευρισμένη πήρε το λόγο στη βουλή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Προηγήθηκε οξεία αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Απευθυνόμενοι προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα η κ. Γεννηματά είπε: «Θα σας παρακαλέσω να μην επιτρέψετε στο εξής να μετατραπεί ο διάλογος εδώ σε ριάλιτι».
«Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Θα σας παρακαλέσω επειδή σας ψηφίσαμε με μεγάλη πλειοψηφία και είστε πρόεδρος της ελληνικής Βουλής, να μην επιτρέψετε στο εξής να μετατραπεί ο διάλογος εδώ σε ριάλιτι, και μπορείτε να το περιφρουρήσετε. Το ζήσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Κι επιτέλους έχει εμπεδώσει ο ελληνικός λαός και η αίθουσα αυτή το πού σπούδασαν και ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τι έχουν κάνει οι οικογένειές τους, την ιστορική τους διαδρομή. Αρκετά. Τα προβλήματα του ελληνικού λαού είναι πάρα πολύ μεγάλα και ο ρόλος μας εδώ από όποια θέση μας έχει κατατάξει είναι να προσπαθήσουμε να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου
- Η… κασέτα για το «καταστροφικό 2015» και οι «ωτακουστές του Predator» – Οι αιχμές Τουμασάτου και Χειλάκη από το Θησείο



