Πούλησε τον Γιάνσεν στο Μεξικό η Τότεναμ
Την παραχώρηση του Βινσέντ Γιάνσεν στη Μοντερέι του Μεξικού ανακοίνωσε η Τότεναμ, με την αγγλική ομάδα να καρπώνεται ένα ποσό περίπου στα 7 εκατομμύρια ευρώ.
Την παραχώρηση του Βινσέντ Γιάνσεν ανακοίνωσε η Τότεναμ έναντι περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ολλανδός επιθετικός, που δεν υπολογιζόταν καθόλου από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μοντερέι του Μεξικού.
Την περασμένη σεζόν ο 25χρονος φορ έπαιξε μόλις 36 λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ σε τρεις συμμετοχές, μην καταφέρνοντας να δείξει κάτι αξιόλογο.
Ο Γιάνσεν δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν γι’αύτον όταν αποκτήθηκε, το καλοκαίρι του 2016, έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ από την Άλκμααρ. Δεν κατάφερε να δείξει την ποιότητά του μέσα στο γήπεδο και παρά τις 38 συμμετοχές την πρώτη του χρονιά στην ομάδα του Λονδίνου είχε μόλις 6 γκολ και 4 ασίστ.
Έτσι την επόμενη χρονιά παραχωρήθηκε δανεικός στη Φενερμπαχτσέ όπου σε 19 συμμετοχές είχε 5 γκολ και 4 ασίστ.
- Βέλγιο: Έξι τραυματίες στην Αμβέρσα σε επίθεση με μαχαίρι – Οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση
- Mασκ: Ντεμπούτο στο Νταβός υποσχόμενος ρομπότ για όλους
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της
- Αλβανία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμμετοχή της χώρας στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα
- Λουτσέσκου: «’Ηταν ένα τέλειο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»
- Ο Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος της JPMorgan Chase και ζητά 5 δισ. αποζημίωση

