Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Προεδρικό Μέγαρο [Εικόνες]
Λευκό, μαύρο, nude και φυσικά floral ήταν οι τάσεις που κυριάρχησαν.
Εντυπωσιακές και σικάτες ήταν οι βουλευτίνες και καλεσμένες που πέρασαν τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου, το βράδυ της Τετάρτης, για τη γιορτή της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Λευκό, μαύρο, nude και φυσικά floral ήταν οι τάσεις που κυριάρχησαν.
Η Νόνη Δούνια, επέλεξε ένα nude φόρεμα με κέντημα στο επάνω μέρος και στα μανίκια, συνδυάζοντάς το με γόβες στην ίδια απόχρωση.
Μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με μαύρη εσάρπα επέλεξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.
Η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού επέλεξε γαλάζιο φόρεμα συνδυάζοντας το με φλοράλ κοντό σακάκι και nude clutch.
Μαύρα φορέματα επέλεξαν οι δύο κυρίες του υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα η υπουργός Νίκη Καραμέως και η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη.
Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη επέλεξε να φορέσει λευκό midi φόρεμα, έχοντας τον έναν ώμο ακάλυπτο.
Μαύρο φόρεμα με κεντητές λεπτομέρειες επέλεξε και η δημοσιογράφος Ελλη Στάη.
Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, επέλεξε φόρεμα σε πορτοκαλί αποχρώσεις το οποίο συνδύασε με nude γόβες.
- ΠΑΣΟΚ: Ανεξέλεγκτη ακρίβεια, ανύπαρκτη κυβέρνηση
- Ιράν – ΗΠΑ: Τέλος στις απευθείας επαφές – Αυξάνεται ο φόβος για αμερικάνικη επίθεση στην Τεχεράνη
- Το επίσημο βιβλίο IQ TEST της MENSA αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Γκάιγκερ»
- Νέος σύγχρονος χώρος υπαίθριας άθλησης στο πάρκο Δηλαβέρη από τον Δήμο Πειραιά
- Η στιγμή που drone χτυπάει το ελληνικό συμφερόντων τάνκερ Delta Harmony στη Μαύρη Θάλασσα

