Σκόραρε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη Νάπολι ο Μανωλάς
Ο Κώστας Μανωλάς πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Νάπολι στο φιλικό κόντρα στη Φεραλπισάλο
Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο, ο Μανωλάς, καθώς πέτυχε το πρώτο του γκολ σε παιχνίδι προετοιμασίας της Νάπολι με την Φεραλπισάλο.
Ο 28χρονος Έλληνας στόπερ, δεν χρειάστηκε παραπάνω από 6 λεπτά για να ανοίξει το σκορ της ομάδας του. Πιο συγκεκριμένα, στο έκτο λεπτό, ο Μάριο Ρούι σέντραρε και ο Μανωλάς με «καρφωτή» κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δείχνοντας για άλλη μία φορά την έφεσή του στις «στημένες» φάσεις.
Όλα αυτά υπό το βλέμμα του χαμογελαστού, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος ελπίζει να δει την καλοκαιρινή επένδυση της ιταλικής ομάδας, σε ανάλογες στιγμές και στα επίσημα παιχνίδια.
Ο Έλληνας διεθνής, κόστισε 36 εκατομμύρια ευρώ και είναι η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, πίσω από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν (κόστισε 39 εκατομμύρια).
Ακολουθεί το βίντεο με το πρώτο γκολ του Κώστα Μανωλά:
- Μαρινέλλα: Φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν τη σπουδαία τραγουδίστρια
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3: «Πράσινος» και ο δεύτερος ημιτελικός
- Πόλεις σε έκρηξη, σπίτια σε έλλειψη – Η σκοτεινή πλευρά της αστικοποίησης
- Ο Νετανιάχου φιλοδοξεί να «αντικαταστήσει» τα στενά του Ορμούζ – Εφικτό master plan ή ευσεβής πόθος;
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 82χρονος που είχε καταγγείλει για κακοποίηση την 77χρονη σύζυγό του
- «Δεν είχε σημασία ποιο παιδί έσωσα» – Οι γονείς θυμούνται τη φρίκη της επίθεσης σε σχολείο στη Μινάμπ



