Δεν έχουν τέλος τα τρολ απο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  σχετικά με τις δηλώσεις του υφυπουργού κοινωνικής ασφάλισης, Νότη Μηταράκη, πως βρήκε φωλιές με κατσαρίδες στο γραφείο του.

Πετρόπουλος: Την μία φωλιά την έβαλα εγώ

Πρώτο σχόλιο για τις κατσαρίδες έκανε ο Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος ανέφερε με χιούμορ πως την μία φωλιά την έβαλε εκείνος.

«Δολιοφθορά για να δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού με κατσαρίδες» σχολίασε με χιούμορ ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικής προσθέτοντας πως «όπως έλεγε και ο Τζίμης Πανούσης «εγώ τη σκότωσα, εγώ τη σκότωσα». Τη μία φωλιά εγώ την έβαλα. Η άλλη προφανώς ακολούθησε γιατί ήταν φίλη».

«Δολιοφθορά για να δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού με κατσαρίδες», κατέληξε μιλώντας στον Realfm 97,8 ο Τάσος Πετρόπουλος.

Σία Αναγνωστοπούλου: Εμείς βρήκαμε γυψοσανίδες που κρύβανε σκάνδαλα

Την πλάκα -με μία δόση ειρωνείας – συνέχισε η Σία Αναγνωστοπούλου.

«Ο κ. Μηταράκης βρήκε φωλιές κατσαρίδες στο γραφείο του. Εμείς βρήκαμε γυψοσανίδες που κρύβανε σκάνδαλα» σχολίασε στο facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

«Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στους αναρχομαδούρους και τους άριστους. Εμείς οι άπλυτοι αφήσαμε κατσαρίδες, τα καθαρά παιδιά άφησαν γυψοσανιίδες».

«Η καθαριότητα και η τάξη είναι η μισή αρχοντιά, η άλλη μισή είναι η υποκρισία» τόνισε, ενώ κατέληξε :«Καλύτερα όμως να κυνηγάτε κατσαρίδες κ. Μηταράκη μου, παρά να σκάβετε για να βρείτε τα κλεμμένα του δημοσίου», κατέληξε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.