
Στην αφετηρία και η Κ19 της ΑΕΚ
Πρώτη προπόνηση για την Κ19 της ΑΕΚ τη Δευτέρα το απόγευμα (15/7) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων
Η πρώτη ομάδα βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και αύριο 15/7 πιάνει δουλειά και η Κ19 της ΑΕΚ.
Η ομάδα Κ19 θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση αύριο Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 18.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων υπό την καθοδήγηση των προπονητών Γιώργου Αλεξόπουλου και Ηλία Καλοπήτα.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στα Σπάτα μέχρι το τέλος του μήνα και θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι στο διάστημα 1-13 Αυγούστου. Η Κ19 αρχίζει τους αγώνες για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League στις 24 Αυγούστου με αντίπαλο την Ξάνθη εντός έδρας.
Την άλλη Δευτέρα 22 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας Κ17 ενώ από τις αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσουν σταδιακά οι προπονήσεις και για τις άλλες ομάδες της Ακαδημίας της ΑΕΚ.
- Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική των υποκλοπών – Predator, ΕΥΠ και αναζήτηση ευθυνών Μητσοτάκη στο επίκεντρο
- Ανενεργό ξενοδοχείο θα μετατραπεί σε υποδομή παροχής κοινωνικής και οικονομικά προσιτής στέγασης
- Καταγγελία που σοκάρει για Νεϊμάρ: Χαστούκισε τον γιο του Ρομπίνιο!
- Λαύριο: Συνελήφθησαν 17χρονη και 14χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Παραποιούσαν φωτογραφίες
- Έφεση κατά της δικαστικής δικαίωσης της Τυχεροπούλου από την ΑΑΔΕ – «Δύο μέτρα και δύο σταθμά», καταγγέλλει ο δικηγόρος της
- Ληστείες αλά Ιταλικά: Τι συνδέει τα τρία ντέρμπι της ντροπής (vids)

