Ανανέωσε και συμπληρώνει 15ετία στην Ξάνθη ο Μπαξεβανίδης
Ο εκ των αρχηγών της Ξάνθης Δήμος Μπαξεβανίδης επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα
Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δήμο Μπαξεβανίδη ανακοίνωσε την Πέμπτη 11/7 η Ξάνθη, χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο 31χρονος αμυντικός. Ο έμπειρος άσος αγωνίζεται στον ακριτικό σύλλογο από το 2005 και έχει λάβει μέρος σε 197 αγώνες.
Την περσινή σεζόν ο Μπαξεβανίδης πραγματοποίησε συνολικά 30 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 2.663 λεπτά συμμετοχής. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 25 ματς της Σούπερ Λίγκας και σε 5 αγώνες Κυπέλλου. Το μοναδικό γκολ που πέτυχε ήταν την 7η αγωνιστική στην εκτός έδρας νίκη της Ξάνθης επί του Λεβαδειακού με 2-1.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης:
«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Δήμο Μπαξεβανίδη.
Ο εκ των αρχηγών της ομάδας που βρίσκεται από το 2005 στην Ξάνθη, θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του ΑΟΞ μεγαλώνοντας τον αριθμό των 197 εμφανίσεών του σε όλες τις διοργανώσεις».
- Οι ΗΠΑ αφαιρούν την πιστοποίηση των αεροσκαφών Bombardier που κατασκευάζονται στον Καναδά ως αντίποινα
- Επίθεση τζιχαντιστών στη Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί στρατιωτικοί και άμαχοι
- Η Κολομβία επέβαλε περιορισμούς στις εισαγωγές drones για να μην χρησιμοποιούνται από ένοπλες ομάδες
- Οι ΗΠΑ επιβάλουν δασμούς σε όποιον προμηθεύει πετρέλαιο στην Κούβα – Μεγαλειώδης πορεία στην Αβάνα
- ΗΠΑ: Συμφωνία στο Κογκρέσο για την αποτροπή νέου shutdown – «Έσπασε» η χρηματοδότηση σε δύο νομοσχέδια
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vid)
