
Ναδάλ Vs Φέντερερ : Τιτανομαχία στα ημιτελικά του Wimbledon
Ο Ράφαελ Ναδάλ επικράτησε 3-0 σετ του Σαμ Κουρέ, ο Ρότζερ Φέντερερ κέρδισε με ανατροπή 3-1 τον Κέι Νισικόρι και ανταμώνουν στα ημιτελικά του Wimbledon
Τριάντα τρεις ημέρες (07/06) μετά τη «σύγκρουσή» τους στον ημιτελικό του Ρολάντ Γκαρός, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ έκλεισαν νέο ραντεβού σε κορυφαίο γκραν σλαμ και πάλι στην τετράδα.
Αυτή τη φορά οι δύο κορυφαίοι τενίστες θα μονομαχήσουν στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της Κυριακής (14/07).
Ο Ελβετός και Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης έκαμψε την αντίσταση του Κέι Νισικόρι με 3-1 σετ (4-6, 6-1, 6-4, 6-4) στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον, για να γίνει ο πρώτος τενίστας που συμπληρώνει 100 νίκες στο φημισμένο γκραν σλαμ.
Όσον αφορά στον Ράφαελ Ναδάλ, ο Ισπανός επικράτησε με 3-0 σετ του Σαμ Κουέρι (7-5, 6-4, 6-2). Ο Αμερικανός δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Ιβηρα, κυρίως λόγω των πολύ δυνατών σερβίς του, αλλά ο Ματαντόρ βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη.
Υπενθυμίζουμε ότι το άλλο ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο έτερος διεκδικητής του τίτλου είναι το Νόβακ Τζόκοβιτς – Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
- Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός στην παραλία Γαλάζια Λίμνη
- Εισαγγελική παρέμβαση για την αίθουσα της δίκης των Τεμπών





